Vi finns i Anderstorp i Småland, mitt i den företagsamma Gnosjöregionen. Med lång erfarenhet, egen tillverkning och många kontakter inom industrin kan vi skapa det mesta inom vår bransch.

Vi bakom Artima Staket

 

Thomas Gottarp

 
Thomas Gottarp är född och uppväxt i Anderstorp,
det lilla samhället med san företagsanda. Thomas utbildade sig till verktygsmakare och började som verktygs -och maskinbyggare på 70-talet. Först som anställd, men sedan 80-talet har Thomas varit egenföretagare, först som maskinbyggare. Vid mitten av 80-talet tog han över ett väletablerat smidesföretag och har byggt stålstommar till flera av Anderstorps industribyggnader en bit in på 90-talet. Av naturliga själ kom då också smidesstaket in i bilden, vilket han fortsatt med även efter försäljningen av smidesföretaget. Tillsammans med Daniel består Artima Staket därmed av två olika generationer som kompletterar varandras kunskaper även om grundsynen och framåtandan är densamma.
 

Daniel Röjsel


Dalmasen som flyttade till Småland 2011 för att studera på motorsportgymnasiet i Anderstorp. Och just motorsport är något han brinner för, vilket märks genom de 11 SM-medaljer inom rally han inkasserat genom årens lopp. Som utbildad racingtekniker och med 10 års erfarenhet inom metallindustrin, främst genom tillverkning av gym -och träningsredskap samt formverktyg, tar den driftige egenföretagen gärna sig an nya utmaningar. Sedan slutet på 2019 driver han tillsammans med Thomas, Artima Staket. Thomas erfarenhet och produktutveckling kompletteras väl med Daniels driftighet, händighet och framåtanda, som faller bra in i den genuina Gnosjöandan.