Staket

Våra standardstaket finns i flera höjder och med utsmyckningar som tillval. Alla staket galvaniseras (varmförzinkas) för lång livslängd. Lackering i önskad färg kan fås på begäran. Även grind passandes till staketet kan fås i önskat breddmått. Kontakta oss för offert. Hittar du inget som passar dig? se fliken "inspiration" för upptäcka vilka möjligheter som finns.


 

Nyhet 2022! Räcke/Staket för trädäckLåt oss presentera en nyhet för sommaren 2022. En avgränsning som kan användas lite överallt men vi kallar det poolstaket. Tillverkat i aluminium som pulverlackerats blank svart; helt underhållsfritt alltså! Vi måttanpassar efter eran ritning, allt för att monteringen ska gå så lätt och smidigt som möjligt. Poolstaketet sätts ihop med blindnitar som ingår i leveransen, även tång för ändamålet medföljer. Du behöver endast komplettera med skruv för att fästa vardera stolpfot i trallen.

-1100mm högt (godkänt där fallhöjd överstiger 3 meter)
-800mm stolpe-stolpe (cc-mått)
-Enkelt att montera
-Kan monteras vid 90 eller 45 gradiga hörn
-Tillverkat i återvinningsbar aluminium
-Lackerat i tålig pulverlack
-Varmförzinkade stolpfötter

Pris från 1950:-/m inkl. moms och frakt


 

Modell S

Vårt mycket omtyckta standardstaket. Stilrent och underhållsfritt. Finns i höjderna 60, 75, 90, 100 och 110cm. Standardmått mellan stolpar (c/c) är 200cm men kan naturligtvis anpassas efter behov. Kan lackeras i valfri kulört på begäran. Grunddesignen på Modell S är även ett utmärkt val för trappräcken och balkongräcken.

 

Modell X

Obs, utgående modell. Ny variant för 2022 är i produktion. Mer info kommer.
Artima Modell X är en portabel staketlösning för säsongsberoende verksamheter t.ex. uteserveringar. Produkten galvas för bästa rostskydd och kan även lackeras i valfri kulört som tillval. Höjden på sektionerna är 90cm och avståndet mellan centrum på stolpar (c/c) är 200cm men kan såklart kapas kortare.

 

Modell R

Modell R (rör) är för dig som vill ha ett mer öppet staket. Passar utmärkt i offentlig miljö. Finns i flera olika höjder. Nyhet! Modell R finns nu även som portabel variant för säsongsberoende verksamheter. Höjd: 90cm, Sektionslängd: 200cm. Kan fås med banderoll/vepa.

 

Smidesstaket

Staket i klassik smidesstil med t.ex. ornament och spetsar. Många olika valmöjligheter finns. Kontakta oss för mer info.

 
 
 

Modell S-a

Samma som modell S men med en extra överliggare. Ornament mellan spjälor och/eller mellan överliggare kan fås på begäran.

 
 

Modell K

Kättingstaket för t ex terasser och verandor. Stolpar och kätting galvas. Stolparna kan även fås lackerade i önskad färg.