Staket

Våra standardstaket finns i flera höjder och med utsmyckningar som tillval. Alla staket galvaniseras (varmförzinkas) för lång livslängd. Lackering i önskad färg kan fås på begäran. Även grind passandes till staketet kan fås i önskat breddmått. Priserna är en indikation då alla platser för montering har olika förutsättningar. Moms ingår i priserna, frakt och eventuell montering på plats tillkommer. Kontakta oss för offert. Hittar du inget som passar dig? se fliken "inspiration" för upptäcka vilka möjligheter som finns.

Modell S

Vårt mycket omtyckta standardstaket. Stilrent och underhållsfritt. Finns i flera höjder. Avstånd mellan centrum på stolpar är 200cm. Från 950:-/meter.

Modell X

Vårt populära staket avsett för t ex uteserveringar. Portabelt för säsongoberoende verksamheter. Från 1290:-/meter.

Modell S-a

Samma som modell S men med en extra överliggare. Ornament mellan spjälor och/eller mellan överliggare kan fås på begäran. Från 1050:-/meter.

Smidesstaket

Staket i klassik smidesstil med t.ex. ornament och spetsar. Många olika valmöjligheter finns. Kontakta oss för mer info.

Modell R

Modell R (rör) är för dig som vill ha ett mer öppet staket. Finns i olika höjder. Från 650:-/meter med 200cm stolpavstånd. Från 1150:-/meter med 100cm stolpavstånd.

Modell K

Kättingstaket för t ex terasser och verandor. Kättingen kan endast få i galvat. Från 700:-/meter.